Thursday, December 9, 2010

gossip-ing with my buddies ♥


heyhey (: the stolie today is : about gossip-ing bersama cousin tersayang and my buddies . hmm best laa hello hello dengan korang . im feeling gay *ayat aish . haha ! okey mula mula anis hello hello dengan aish , my hunn . haha. mcm mcm kitorang chitchat . dia asyik ejek anis buncit jee , jahad gilaa kan . bengang jee i . dia tuu sepuluh kali ganda buncit tak sedar pulaa . haha ! pakai shirt pun tak muat . dah kena pakai baju pregnant err . haha , kelakar jee . lama jugaa laa kami chitchat till abg anis balik . cepad cepad letak phone , tak sempat cakap apa apa pun haih . hish , sorry yeps (: 
after bergossip-ing dgn aish , buddies anis call . haha , tak bole nak bgtahu siapa laa heh . ramai kenal dia kott . kihkih , ntah apa mimpi dia nak call . okey biarkan , mcm terharu laa jugaa en , yelaa dah lama kot tak hello hello dgn dia mcm dulu )': then muncol balik dah . thanks awak , saya ingat last words awak semalam . ingat sampai bilabila . bubye ♥




|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara