Wednesday, December 1, 2010

Contest 1 : Natural Beauty Contest



Syarat-syarat penyertaan.

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest (Ada kat tepi blog nie haa)

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.

Senang bukan?

Apa-apa pertanyaan sila tanya di FB Syamim (saya) atau Affat. Siapa takde FB? Pergi buat sekarang lah!

Hadiah utama adalah sangat berbaloi-baloi, don't worry hadiah sangat menarik kerana aku tengah banyak duit nie HAHA

Tempat kedua dan ketiga pun ada hadiah Haha

JANGAN LUPA LINK BACK KEPADA ENTRY SAYA YE. SIAPA TAKDE FB, DIBENARKAN LETAK LINK ANDA DI SINI. HEHE. SIAPA TAKDE FB JE YE!

Tarikh contest berjalan : Dari entry ini dipublishkan sehingga 1 Januari 2011. Kenapa lama sangat? Sebagai langkah memberi peluang kepada bloggers yang nak SPM untuk join.



ini gambar saya , hanis shahira :) tanpa di edit dan di makeup . sangat natural bukan ? haha :D

lima orang yang hanis rasa akan join this contest :


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara