Wednesday, November 17, 2010

oh , maaf kakak D :(

oh kakak , hanis mintak maaf sangatsangat ! hanis tak bermaksud pun nak buad kakak marah or what . OMG ! hanis terasa sangat kali nii , taktahu kenapa . hanis dah buad salah besar kan ? hanis dah sakitkan hati akak , hanis mintak maaf ok ? hanis janji tak buad lagi dah . JANJI ! hanis takde niat langsung nak buad mcm tuu . hanis anggap abg Z as abg hanis jaa . tak lebih pun kak :( serious ! hum , hanis harap akak baik dgn abg Z balik ok ? akak jangan marah dia please ? dia tak salah pun . maybe hanis nii yg mengada ngada kot . lepas nii hanis takkan ganggu akak dgn abg Z lagii dah . hanis doakan abg dgn kakak ok balik and selalu mcm dulu . hanis sayang abg Z mcm abg hanis sendiri dah . taktahu pulaa bole jadi mcm nii . im so sorry :(








|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara