Sunday, November 28, 2010

nurul syafiqah salim ♥


heii , siapa nii weh ? haha , nii bestfriend aku no dua . hee , aku kenal dia masa darjah tiga , tapi jadi bestfriend sejak form1 . okey , dulu aku tak rapat oh dgn dia , langsung tak . yelaa , dulu bestie aku only najihah :) then , kan masa form1 tuu jeeha tak sama class dgn aku , so pika lah yg sama . dia jee yg budak kuang time tuu dgn aku . so aku ckp lah dgn dia ajak duduk sama . takkan aku nak duduk dgn dgn budak yg aku tak kenal masa tuu kan ? hoo bout her : dia nii suka makan . tak cerewet , bagi laa apa apa makanan at dia mesti dia balun sampai pinggan sekali hilang . haha ! then , dia pun suka sukan mcm shaz . olahraga kot :) dia nii makcik makcik sikit , haha . sorii yeah pikaa ! dia duduk rumah pakai kain batik yuoh ! memasak , kerja rumah semua dia yg kena buad . (bakal isteri mithali) . suka sangat warna biru ! haha , suka kereta yg besar besar . orang kaya :) haha ! okey , aku sayang diaa . budak licious :) dia single , sesiapa yg berkenan tuu pandai pandai laa ah . haha ! promote lagii nii ! to lelaki lelaki yg mcm apa ntah yg pernah buad dia sakit hati tuu , tobat lah sebelum aku tobatkan korang ! haha :D 

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara