Friday, November 26, 2010

nurul najihah jamali ♥



heeee , ini bestie pertama saya ! comel kan diaa , sungguh comel auh ! aku kenal dia nii masa standard 6 . masa tuu aku duduk sebelah dia , hee . padahal tak kenal pun , kenal kenal mcm tuu jee . at last kitorang jadi bestie auh ! aku dgn dia jee dulu :) sweet kan ? aku sayang diaa oh . dia sangat baik , masalah aku cerita at dia :) thanks jadi pendengar yg setia eh kakak ! woo , dah tiga tahun kitorang jadi bestie auh , lama kan ? sanagt lama bg aku , dan sangat bermakna ! aku selalu lepak rumah dia dulu , tido at rumah dia . banyak kali err ! family dia pun dah kenal aku and aku pun anggap family jeeha nii mcm family aku sendiri . ahdit ahdit gurl dia pun manja dgn aku :) masuk form1 , kelas tak sama . sungguh sedih kan ? jauh beza kelas kami . takpe , terima jelah kan . tapi kami tetap p sch sama sama . balik pun sama . so kami tak jauh :) rumah aku dgn dia takde lah jauh sangat , langkah 1 lorong jaa . mama dia yg hantar kami p sch masa form1 . then form2 dia pindah sch , sedih kot :'( kehendak dia , ikut saja lah kakak :D skrg pun aku selalu jugaa lepak dgn dia , kadang kadang p kafe dia . takpun hang sama sama hoh . best lah ! hee , bout bf : haha , dia tak minat utk ber-couple . aku pun taktahu kenapa . dia nii obsessed gilaa dgn KOREA ! haha ! sanggup oh beli apa jaa yg dia suka bout KOREA walaupun mende tuu mahal . you see :) bf dia skrg korang tahu siapa ? TAECYEON ♥   

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara