Sunday, November 28, 2010

aish aka budak buncit ♥





hyeee semua ! hee , mesti korang tertanya tanya kan siapakah gerangan si buncit ini ? haha ! he's my cousin lahh sayangg :) cousin ter-rapat dgn saya . hoho , nama dia faiz . kitorang sebaya haih . tapi dia abg dan saya adik , muda kan saya ? haha ! okey , dulu kami langsung tak rapat . apatah lagi berborak sama sama . mcm kelakar sikit kan ? nevermind , hee . tapi sekarang pun masih tak pernah borak . haha ! kitorang nii rapat masa darjah6 . taktahu laa kenapa tiba tiba dia kacau aku , jahad an ? dia menyamar oh , jadi siapa ntah . aku tak ingat . dia tanya aku , nii hanis eh duduk at kuang tuu kan . org panggil aku ayang kan . hoh ! masa tuu aku mcm pelik jugaa en , aku pun tak cam suara dia . so one day nii , dia call aku . masa tuu jugaa abg aku ada sekali . so abg aku 'komplot' dgn aku coz nak tahu siapa dia . abg aku suro tanya mcm mcm . aku pun tanya , dia duduk at mana . dia ckp at bangi  . then , nama apa ? dia kata pulaa nama dia mula dari huruf 'a' . lagi laa aku tak kenal en . then , abg aku denga suara dia abg aku ckp dia nii faiz , cousin aku . tak ke terkejut berok ! haha , rupanya dia amek no aku at kakak dia , kakngah . hee ! then , sampai sekarang kitorang masih rapat tapi hanya dlm 'handphone' . haha ! takpe laa , nanti ada masa aku p date dgn budak buncit nii . haha ! okey okey , sayangg abg aish ketatketat lah , haha ! ♥ :)

p/s : gambar itu sekadar hiasan (:

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara