Tuesday, November 16, 2010

aynaa najwa ♥


hey kakak ! awak comel lah ! nak ngorat boleh tak ? kihkih ! kita baru jaa kenal kan , tapi dah rapat mcm dah kenal dari kecik lagii . kankan ? wee , thanks lah kakak aynaa coz sudi dengar cerita kita selama nii . kita taktahu nak cerita dekat siapa lagii pasal ORANG GILA tuu . haha . kakak comel , jangan gaduhgaduh lagi yeah sama abang nabil tautau ? kita nak kakak selalu happy ajaa , jangan sedihsedih tau ? hum , and one more . cakap dekat ORANG GILA tuu , adet hanis kirim salam . haha , terimakasih ! ok lah kakak , hanis nak tido . sekarang dah 12:22 a.m . tadi kita kata penat nak type kan , tapi dah ter-excited pulaa nak tulis post nii . haha ! btw , sayangg aynaa sangatsangat lah ! kalo ada masalah , jangan segan silu share dgn hanis tau ? ok , thats all fr today :) bubye peeps 




|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara