Saturday, November 20, 2010

Aiman Kamilah Bintang ♥

awww ! dia sungguh handsome , tertarik gilaa tengok muka diaa . mcm aliff aziz pun adaa . goshhhh ! handsomenyaa ! kalo laaa dia jadi boyfriend aku , wahh ! berangan ! suara pun not bad lahh kan ? aww , nak dia lah !  jadi lah boyfriend akuu :P gatai naa , haha .kamu handsome , comel , bergaya , kachak and macam macam lah ! i love you aiman 





very the handsome boy , awww ! im falling in love with you mohamad aiman azli bin aziz 

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

1 comment:

  1. ksian nye adik ni.. cuma love kat muka dia je. klw dia x ensem mcm acapan sure adik xnk kat dia.. ksian jgk kat dia, org suka dia sbb muka.. bkn cinta sejati lah mcm ni..

    ReplyDelete

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara