Thursday, October 21, 2010

tangisan seorang ibu :'(

semalam aku dah dengar segala-galanya pasal mak :(
sedang aku duduk makan d meja makan , mak pun datang . before tuu aku ada mcm badmood ngn mak , sbub DIA . okay , nvm . then , tiba tiba mak mcm tersentuh dgn abah , sibs and aku . tak tahu laa kenapa ? then , air mata seorang ibu mula mengalir bagaikan HUJAN . tidak dpt menahan sebak d dada yg selama nii mak pendam . sedih gilaaa , first tuu mak cerita ape yg jadi actually . aku dengar SEGALANYA dari mulut mak . baru aku tahu ape yg jadi selama nii . kesian mak , mak tak buad salah . tapi d jadikan mangsa , oh ! kesian :( aku tak tahu laa keluarga aku nii keluarga yg bahagia atau tak . kawan2 selalu cakap , " hanis , kau anak manja . keluarga happy jaa" . hum , happy mmg happy . tapi d sebalik kegembiraan tuu , ade maksud yg tersirat . aku pendam , biarkan ape yg org nak buad kat keluarga aku . and aku akan balas ape yg dorang buad . ingat ! aku takkan lepaskan org yg sial mcm tuu . nak menghancurkan kebahagiaan org , kenapa ? kau jealous tengok keluarga aku mcm nii ? pegi mam laa , kesian mak tahu tak ? 




mak cerita kat aku jaa , so aku luahkan kat sini . mak tak bg sibs yg laen tahuu . sorry sibs :(

aku turut menangis ketika mak aku mengeluarkan air matanya . sedih kud , mata lebam jaa . hee , takpe . aku ngn mak jaa tinggal kat rumah , so tak malu bila nangis :)




anyway , ayang sayangg mak sangat sangat lahh :)

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara