Saturday, October 30, 2010

my lovely new friend ♥


comel kan diaa ? hee , nama dia Dahniela Hidalgho :)
dia kawan baru aku , dekat FB meh . dia baik tau , dia kawan dengan org Malaysia err . best kawan dengan dia , dia tinggal dekat Costa Rica . jauh kankan ? hee , aku sayanggg dia sangatsangat . dia listed aku as her daughter :) andd aku panggil dia 'mak' . sweet kankan . kalo bole , aku nak sangat pegi negara dia and jumpa diaa tauu . bila dah jumpa aku nak hugg dia puaspuas :* tapi aku lemah speaking sikit . hehe , tuu yg susah . but , nevermind laa . dia pun cakap dia tak reti sangat bahasa inggeris nii . okay laa tuu kan .
btw , Dahniela ! i love you so much mak 

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara