Tuesday, October 19, 2010

heyhey !

okay , story today is about me and HER . aku taktau laa , aku tersangat laa bengang dengan DIA nii . takde pasal cari pasal dengan aku , memang nahas laa tuu . haish ! geram doe , okay ! last night DIA tanya aku , DIA nombor berapa antara A , B dan DIA ? so aku pun dengan rela hati menjawab , ketiga kot . eh ! lepas tuu DIA mcm bad mood dengan aku . DIA komen dekat gambar yg DIA benci nombor last , nombor last tuu malang ! shit ! haii , tuu melampau . sape yg tak hangin kan ? okay , aku sabar walaupun aku tahu maksud DIA . so diam ja , nak kecoh buad ape kan ? then ! pagi tadi time g sekola , DIA dah ae dalam kelas . aku datang serentak dengan si B , masuk kelas aku tengok , muka DIA lain macam . so , aku diamkan diri lagii . aku tak layan sudahh ! aku diam ja (speechless) . masa tolong cikgu dekat bilik PJPK pun aku tak layan dia , PANAS nii ! aku perasan laa yg DIA cuba nak dekat dengan aku , tapi aku mengelak . aku badmood gila one day nii . DIA tanya pun aku buad bodoh ja . so masa balik aku tompang DIA , fikir nak naik bas . tapi nanti lambat , si B pun nak tompang DIA . so , sekali jelaa kan . keluar dari kereta aku langsung tak salam DIA . *aku nak kau sedar ! then balik tuu DIA text aku . DIA cakap apa salah DIA , kenapa aku buad camtu . haia ! sabarrr , then aku fikir ? takkan aku nak rosakkan lagii relation kitorang kan . aku maafkan , tapi serious ! aku memang tak bole terima ITU ! 


now , we've friends together . no more badmood and no more heartbroken between friends . hope so .

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara