Sunday, October 17, 2010

happy + sad = ♥

oh ! hyee , okay , today ade happystory dan ade sadstory . 
happy : hee , best sangat hari nii . g rumah ati , ade buad makan2 . ramai woo yg pegi . heeh , ade budak lelaki kelas 3c1 , ade budak lelaki 3c2 . ramai , sesak rumah ati d buadnyee . hee , pegi ngn ayah aku . sampai sane tgk2 ade naz , yana azwa , ezatul , syafiq , and kwn2 lame laa . hehe , best sangat ! then , dah makan sume . shaz ajak pegi jejalan kt rumah sedara dia , kt area situu jugakk . panas haih , peloh ketiak aku tawuk ? haha , tapi still aja wangi :) singgah laa rumah ucu dia tuu , dorang pun nak kelua g hantar kaka sedara shaz kat teknik sg buloh . so kejap jelaa singgahnyee . hee , ingatkan dapat laa tgk muka epul kat situu , tapi dia takde haih :( haha , dah tuu . kitorang pun pegi rumah ati balik , tgk2 dah tak ramai , konon ! sekali budak lelaki kelua dari bilik , sembahyang rupanyee . haia ! then , minom2 laa dulu . lastly , balikkkk ! hehe , ayah pika amek . tunggu kat bustop sekola . jauhh meh jalan kaki ke situu , panas pulakk tuu . redha jelaa :) balik teros on ngn shaz , weeee :)
sad : hoh ! tadi on fb , tahh kenapa ngn syafiq tuu . dia nak ckp something , tapi tak jadii . takut laa , hape laa . huh ! takpe , biarkan . then kat status jeeha ade tulis pasal aku ngn syafiq . shaz pun komen pasal amir , haio ! nak nangis laa :'( sedih sangat , nak awakkk balikkkk  


|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara