Saturday, October 16, 2010

darling :(

heyy ! kenapa ni ? bila aku tengok gamba kau , aku rasa mcm nak pelok kau . nak kiss kau puaspuas laa ! haish , aku rindu kau tauu tak ? serious ! aku nak kita bina balik hubungan mcm dulu , sweet jaa . aku suka moments tuu ! aku sayangggggg kau laa , amir amirul !






comel kan budak nii ? nii laa org yg palingggg aku sayangg selain parents aku ! ilysm darling 

p/s : pic nii aku curi kat fb kawan dia :D

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara