Saturday, September 18, 2010

nurul najihah c(:

assalamualaikum , hehe .
my story today semuanya berlaku kat rumah bestie aku , najihah . huhu , dia ade buad makan2 hari nii . ajak aku and kengkawan . g rumah dia pukol 1 . sampai2 aku salam aku bagi salam dulu . dia tak dengar wehh , haha . yelaa , mane taknya , dia nga ketok ice . nak buad air (wahh,rajin kan) haha . bole buad menantu nii . haiiyak ! dahh tuu mama panggil masok . then masok lerr , g salam mama dulu tapi lupa salam jeeha . sorry :p hidung dahh terbau sesuatu nii , menusuk ke kalbu lagik . aduhh ! my macaroni ! haha , dapat jugakk aku makan setelah kempunan selama ini . haha , sedapp tuu :) nak cuba dtg laa ruma jeeha okay ? huhu , dah abes makan tuu borak2 lerr ngn dia n shaz . masing2 on bluetooth . haha , mcm biasa laa kan . da lame sikit shaz balik coz dia nak g raya kt ruma sepupu dia . so , tinggal laa aku ngn jeeha . hehe , so kitorang pun on laa laptop . jeeha telah perkenalkan aku kat KOREA okay . haha , bole laa serba serbi . thanks auu , aku pun da mula nak berjinak ngn KOREA nii , berjangkit sudaa . haiyak ! haha , mcm mcm dia tunjuk . dari mula sampai habis tauu . haa , jgn memaen . kihkih !  then mlm tuu mak jang bawak kitorang g pasar . jejalan jee , hehe . mama ngn mak uda pun ekot . best gituu :) huhu , pasto da penad berjalan sana sini , mak jang anta aku balik ruma . thanks okay mama bg kueh tuu . tatauu name dia ape ? haha , enak banget dehh . sayang kamu semua 

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara