Wednesday, September 15, 2010

kamu OH kamu !

pagi:
aku g beraya ngn kgkwn.shazlina,syafiqah,syafie,danial.first,aku ngn pyka g uma shaz.then tgu pie dia kata baru nak mandi hoi,gilak punye bulldog.then,teros dtg uma pie jee,da lmbat.beraya laa kt uma pakcik tuu,hehe.mak dia sporting gila weh.best!mmcm dia cite.syok jee.
pas da abes beborak,kitorang grax g uma pyka.haha,sian pyka tergesa2 siapkan sume.penad dia.sori err,haha.pasto g uma aku,parents aku bole laq kua.tggu ler dorang balik sat.c peot g bwk sape ntah,danial g angkot katak(krol).sakan gila bebudak tuu borak kt uma aku.hoho,pasto abah anta g uma nazirah kt kubu gajah.izad ad kt situ time tuu,malu den.then,g openhouse sys mocha.ingatkan bole laa jupe epal busuk tuu,tp dia dtg kol 3.kitorang smpai paling awal tau.betol2 pas zohor.haha.then,balik.tadek transport nak g tmpat laen.
malam:
haha,lawak doe.aku nak tido uma kaka aku,then da msox kete tetibe syafiq and harith call.haha,bangak.dorang nak dtg raya.dorang g doq kt dpn uma aku tuu,tp aku tak perasan.malu gila sia,da laa aku pakai sua tido yg pendek and besar.baju glebeh,rambut serabai.haha,yg tak bole bela aku pakai kasut crocs,gila malu weh gua ckp sama lu.haha,rasa mcm nak menyorok jee.dorang tuu laa,nak dtg xnak inform awal2,bole aku siap sikit.ishh,malu betol.sumpa malu sih.haha,bengong kankan?chopchop,aku pakai crocs tuu coz esok nak kua g beraya ngn kaka aku,malas nak pakai selipar.nanti kena bwk byk pulak.malas!hehe,ni jee kot my story today.nak tido,penat taip mende alah nii,haha.gudnite,

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara