Thursday, June 24, 2010

kenapa jadi begini ?

sedih sanadsanad hari nie .
aku baru lepas kena mara dgn family aku .
nie sume sebab kantoi !
mase tuu aku tenga eppy jaa join abg and ma bercerita .
thennnn ,
abg tego aku mcm nii :
'weyh ! kau ada boyfriend eh !'
masa tuu aku dah agak yg abg aku da tahu .
tahu tak mcm mana abg aku bole tahu ?


malam semalam ,
abg aku yg lagi sorang tuu pinjam fon aku coz nak tengok video .
and then ,
dia check laa sume folder aku dlm fon tuu .
dia nampak gambar **** banyak sanad dlm fon aku .
gambar tuu pulak aku rename ****hanis !


tak sangka pulak abg aku syak sesuatu .
malam tuu jugak dia bgtahu abg aku lagi sorang tuu .


hari nii laa abg aku bertindak sebagai penyiasat yg tak bertauliah !
takut deh !
bedebar-debar jantung aku masa dia tanya tuu .


pasto , dia bgtahu mak aku pulak tuh .
then , mak aku marah aku , tawuk !
mak aku ckp ,
'betul ka yang (name samaran d rumah) ?
kau nii , dah laa nak PMR tahun nii .
kau nak kena tali pinggang dgn abah kau ka?
mcm angah dgn along kau tuu ?(sista)
kau jgn nak gatal2 ada boyfriend pulak .
kau bg number fon dia , biar mak ckp dgn budak tuu !


bila jaa mak ckp mcm tuu .
air mata aku nak jatuh dah !
tp tahan ,
dah tak tahan sanad ,
aku lari masuk bilik .
nangis sepuas hati !
sampai bengkak mata aku , tawuk ?


masa tenga nangis dlm bilik tuu ,
aku denga abg aku brainwash mak aku .
dia ckp 'biarkan dia , esok kalo dah melampau , bgtahu abah'
mcm shit kan !
sakit hati laa !


kenapa jadi mcm nii kat aku ?
kenapa ?
aku sayang **** 

|Dua tiga hamster berlari, lain kali aku post lagi|

No comments:

Post a Comment

all things in this blog are belongs to misshoneyzrara